Friday, October 20, 2017

NİA JAX WWE'DEN AYRILDI MI?

@ WWE


WWE'de Neville krizi yaşandıktan sonra aynı gece bir kriz daha yaşandı. WWE taraftarının merak ettiği soru ise şu: Nia Jax WWE ile ilişiğini kesti mi?


     Son zamanların WWE'de parıldayan yıldızı Nia Jax olmadığı kadar bir push dönemine girmişti. Bir taraftan kendisi en üst noktadayken bir taraftan da kötü durumda diyebiliriz. Neden mi? Şu an Nia Jax, kadın sikletinin Braun Strowman'ı diyebiliriz. Kendisi pek nadir görülen bir güreş yıldızı. Bu da kendisinin avantajı oluyor. Bu da beklenmedik senaryolara yol açıyor. Ama diğer taraftan ise hala şampiyon olamadı ve şampiyonluk yarışına giremedi. 

Dwayne "The Rock" Johnson ile kuzen olan yıldızımızın şirkete girmesi kolay oldu. Hatta bu pek sevmediğim bir şey olsa da ters tepmedi. Son zamanlarda bence iyi performanslar sergiledi. Ama senaryo olarak bir türlü tutunamadı. En son No Mercy'de 5 kişilik kemer maçına çıktı ve başarız oldu.  Bu da epey bir sinirlendirmiş olmalı.

Yakın arkadaşı Alexa Bliss'ten gelen yeni açıklamaya göre "Kendisinin zamana ihtiyacı var. Yorucu bir tempoda çalışıyoruz. Herkes bu dönemden geçiyor. Biz NXT'deyken çok fazla fark edilmese bile orada da ayrılmaya ihtiyacımız var. Bir zamana geldiğinde kendini iyi hissetmezsin ve vücudun kaldırmaz hale gelir ve hastalanırsın. Geri döndüğünde sevineceğim." açıklamasında bulundu.

Tabi bir de bunun deminde dediğim, senaryo ve para sıkıntısı girince biraz ciddileşti. Şu anki durum ise ayrılmadı, izne çıktı. WWE bunu belirtmedi ama birçok yerde izne çıktığı görüşünde. Daha önceden böyle bir durumu yaşamış mıydık bilmiyorum ama garip bir hal aldı ve medyaya yansıtıldı. Ve ne zaman geri döneceğine dair bir bilgi yok. Bu kısa bir zamanda olabilir, daha uzun bir süreçte. Bu haberden bir haber daha çıkacak ki başka WWE yıldızlar da ayrılmak istiyor. Haftaya çarşamba günü bir bütçe kısıtlamasına gidileceği söylendi. Bakalım WWE ile kimlerin yolu ayrılacak?

No comments:

Post a Comment