Monday, October 16, 2017

BİR DAHA ONU GÖREBİLECEK MİYİZ?

@ WWE

Bu yılki No Mercy şovunda akıllarda kalan maçlardan biri John Cena ve Roman Reigns arasındaki maçtı. Roman Reigns maçı kazanan oldu ve bu John Cena'nın sonu muydu?



     WWE'nin en fazla para getiren, belki de tüm zamanın en iyisi olan, 16 kez Dünya Şampiyonu olan John Cena emekli mi oldu? Tekrardan bir film teklifi alan ünlü yıldız Cena, WWE'den ayrılıyor. Ancak Survivor Series'de geri gelmesi planlanıyor. Ancak şahsi fikrim olarak John Cena için emeklilik erken gibi geliyor.

Zaman ne kadar da çabuk akıyor. Dün gibi Hulk Hogan The Rock'ın elini kaldırdı, The Rock John Cena'nın elini kaldırdı ve son olarak John Cena Roman Reigns'in elini kaldırdı. John Cena bitti ve şimdi Roman Reigns'in "feth etme" zamanı. Roman peki gerçekten John Cena'nın alması gereken pozisyonu başarıyla tamamlayabilir mi? Bana kalırsa hayır. John Cena'nın yanında Roman yetersiz kalıyor ve WWE hala onun üzerine oynuyor. Çok şükür daha Universal Şampiyonu olarak görmedik ama görmeyeceğiz anlamına da gelmiyor. Ve bu kadar polemiklik olayın ardından ikisi de birbirine saygı duyduğunu belirttiler. Aman hiç şaşırtıcı değil!

40 yaşında olan veteran güreşçi daha ne yapabilirim diye soruyor ringde? Şu anki aktif kadroda karşılaşabilecek çok az kişi kaldı. Farklılık anlamında. Belki senaryo gereği belki de gerçekten yapabileceğini düşünmüyor. Hem de inanılası değil ama part time oldu bile John Cena ki hiç beklemezdik onun part-timer olacağını. Şimdi WWE'de hem yarı zamanlı yıldız hem de istediği kadroya katılabiliyor özelliği taşıyor. Tabi ringe olmadığı zamanda da Hollywood'dan yeni teklifler de geliyor. Ancak onu son görüşümüzün No Mercy olacağını zannetmiyorum.

No comments:

Post a Comment