Friday, October 6, 2017

SONUNDA SİSTER ABİGAİL İLE Mİ TANIŞIYORUZ

@ WWE


2012'den beri bizimle beraber olan Wyatt ailesinin gizemli üyesini tanımaya yaklaşıyoruz.


     Ailenin başkanından gelen açıklamaya göre Sister Abigail'la tanışmamız an meselesi diyebiliriz. Her yıl belli zamanlarda bu dedikodu yayılsa da galiba bu sefer gerçekten oluyor. Daha önceki dedikodularda birçok isim duyduk. Yeni isimler, hatta AJ Lee bile bu isimler arasındaydı. Ancak olmadı tabi bu. Şimdi ise yeni isimler belirginleşti.

Kim bunlar? Birisi tekrardan dönmeye hazırlanan Paige, diğeri ise Mae Young Classic turnuvasına katılanlardan birisi, son aday olarak da gözüken Nikki Cross. Bir değerlendirelim bu isimleri. Paige büyük ihtimalle olmayacak ve yüzdesi düşük bir aday. Paige zaten bilinen bir isim WWE'de. Bu ismi Sister Abigail yapacak kadar değişmediler diye tahmin ediyorum. Hem saçma olur hem de Sister Abigail olabilecek daha iyi bir isim olabilir. Bir diğer isim Nikki Cross. Hayır, bu olmamalı. Zaten kendisi SaniTy'nin üyesi. Nikki'nin değişmesi tamamiyle oyunu bozacaktır. Ki bu sadece sansasyonel yaratmak için öne sürülen bir isimdir bu. Aslında Sanity'de olmasaydı bu karakteriyle Wyatt ailesine katılsaydı olabilirdi ancak o ne öyle tayin olmuş gibi Sanity'den Wyatt'a geçmesi? Bence konuşulmaması gereken bir isim. Son olarak da Mae Young katılımcıları...

İşte en potansiyel isimler burada. Açıkçası daha önceki bir yıldızın dönmesini daha çok isterim. Ama kim derseniz ben de bilmiyorum. Ama Mae Young turnuvasından kalan yıldızlar belli zaten. Çoğu NXT'de ya da NXT'ye hazırlanıyor. Çok da farklı bir yıldız göremeyeceğiz ama RAW saatlerinde yayınlanan bir tweet gizemi açığa çıkarttı. Tabi bu yanıltmaca da olabilir. Yoksa WWE bu tweete izin verir miydi? 

(Spoiler geliyor eğer almak istemiyorsanız hızlıca sayfayı indirin) Turnuvadan bir isim evet. Tahmin etmediğim bir isim. Nikki Glencross'tan Nikki Cross'a geçiş süreci gibi bir süreç yaşayacak herhalde. Ve bu isim Sage Beckett. Tabi en iyi seçeneklerden biri kendisi. Kairi Sane olacak değil ya! Ama bu kadar yıl Sister Abigail diye büyüttüğümüz ismin Sage olması biraz hayal kırıklığı olabilir. Kharma'yı, Angelina Love'ı beklemiyordum tabi ama çok az kişi tarafından bilinen birisinin çıkması tuhaf olmadı. Yakında çıkar kokusu.

Son bir şey daha Wyatt ailesinin eksik zamanında olması ve Sister Abigail'ın bu zamanda çıkması doğru mu bilmiyorum. RAW'a Erick ve Luke ikilisinin gideceğini zannetmiyorum ama Bray ve Sister Abigail nasıl ilişkilerini sürdürecekler zamanla göreceğiz. 

No comments:

Post a Comment