Wednesday, October 18, 2017

BİR KEZ DAHA KANE

@ WWE


Geleceğin Hall of Famer'ı ve yılların emektarı Red Monster Kane tekrardan ringe döndü.


     2016'da WWE'den başkanlık seçimi için ayrılan Kane, geçen RAW şovunda şaşırtan bir süpriz yaparak kendisini bir kez daha ringde gösterdi. Tamamiyle WWE'den ayrılmamıştı tabi. Amerika'nın eyaletleri olan Knox County/Tennessee'de, başkanlık için çalışmalar yapıyordu. Ve bununla ilgili ciddi ciddi konuşmalar yapıyordu. Açıkçası beni şaşırtmıştı Kane. Çünkü öyle bir karakterden beklenmeyecek bir hareket. Tabi, WWE'deki karakteriyle dışarıdaki yaşam hayatını karıştırmamak gerekiyor.  Farklı insanlar. Ama şimdi bütün bu işlerden sonra geri dönmesi iyi mi oldu?

Geri dönüşü tartışılır. Hem iyi hem kötü denilecek tarafları var. İlk olarak iyiliğiyle başlayalım; efsane isimleri ringde dönmek güzel. Ancak sadece bu kadar diyebiliyorum. Kötü tarafa geçersek neden döndü ki? Tamam, başkanlık seçimleri için işleri bitmiş olabilir. Ancak eğri oturalım doğru konuşalım. Eski Kane yok artık. O çocukluğumuzdaki Kane gitmişse artık ben ne yapabilirim bir başkasıyla. Sanki iki farklı karakter gibi. Hele ki Corporate Kane'den sonra da yenilenmiş maskeli Kane olarak gelmesi bence komik. Eski Kane olarak gelemezdi belki. Hem eskisi kadar yüzde yüz kendini vermek istemez hem de sağlıksal açıdan birkaç kusuru vardı kıyafetin. Örn; maskesinden zorla nefes alma gibi. Ama şimdiki haline baktığımızda maalesef olmasa da olur diyeceğimiz yıldız. Kane'i çok sevsem de bazen gerçekleri söylemek kötü hissettiriyor. Hani gideri var mı var ama bu kadar.

Söylemeden edemeyeceğim RAW şovunda neden Kane ve Braun Strowman kardeş gibiydi? Neden hiç yüz yüze bakmadılar? Neden Braun, Kane'i bekliyor gibiydi? Neden Braun tek başına Roman'ı yenemedi? Neden Kane korkutucu olması gerekirken değil? İşte bu soruların cevaplarını hem TLC'de göreceğiz hem de daha sonraki şovlar bu soruların inşallah cevapları olur.

No comments:

Post a Comment