Friday, October 27, 2017

"GÜREŞÇİLER, OYUNCU DEĞİLLER"

@ WWE


Bir süredir adam akıllı ringe çıkamayan ikili Tyler Breeze ve Fandango için sizce de artık bir şeylerin değişmesi gerektiğinin farkında değiller mi?


     Fashion Files adı altında haftalık kısa skeçler düzenleyen Breezango ikilisinin yavaş yavaş bu skeçleri bırakması gerekli. Bu kadar güreşçi WWE'ye bu skeçleri hazırlamak için mi bekliyor? Veya WWE artık neden önem vermiyor bu ikiliye? Cevabını bence kimse bilmiyor ve ikisi de şu an memnun mu acaba? Bir de tabi başladığından beri iki kişi daha birlikte: The Ascencion. Neden WWE? Neden hem onlara hem bize acı çektiriyorsun? Bu yıldızlar güreşçi, oyuncu değiller! Güreşmek için para alıyorlar birkaç sufleyle ekran karşısına çıkmak değil.

Hem de bu haftalar Fashion Files'a temalar çıkmaya başladı. Pulp Fiction, Stranger Things gibi dizilere gönderme/mizah yapıyorlar. Acaba onların yakını olsam ne düşünürdüm. "Yok yok kemer için hiç çıkmadılar. Evet, o ikili. Skeçleri oynayanlar." NXT'de ne kadar popüler olduklarının haddi hesabı yok. Tyler Breeze ve The Ascension NXT'de çok büyük yıldızlardı. Hatta Tyler Breeze ana kadroya çıkmadan önce NXT şampiyonu olması gerekiyordu. Ascension ise NXT'de en uzun takım şampiyonu olarak kaldılar. Şimdi nasıl bu kadar düşebildiler. Tyler Breeze NXT Takeover'da Jusin Liger ile güreştiğini hatırlıyorum. Fandango da zamanında Wrestlemania'da Chris Jericho'yu yenmiş birisi. Tabi çok hatalı bir sonuçtu ama birebir maça çıkmışlığı var. Şimdi bu dördü yakında Oscar'a aday gösterilecek. Neden bu dörtlüye gereken özen gösterilmiyor? Breezango farklı bir karaktere büründüğünde gayet başarılı bir ikili olabilirler; Ascension ise zaten istese iyi bir karaktere sahiplerdi ancak mahvettiler.

No comments:

Post a Comment