Wednesday, October 11, 2017

ELVEDA CRUISERWEIGHT'İN KRALI

@ Rumble Ramble


Geçen Pazartesi gecesi RAW'da Neville, arenayı terk ederek herkese bir mesaj bırakmış oldu.


     Medyaya sızılan bilgi az olsa da bundan bir şey anlıyoruz. 20012'den beri WWE'nin bünyesinde olan deneyimli güreşçi Neville, Pazartesi günkü şovda yenileceğini duyunca anında WWE stadından ayrıldı. Bu da bir şeyin belircisi oluyor. O da 205'ın kralının ayrılışı...

Bu ansızın gelen haber WWE fanlarını üzdü ve tabi ki de beni. Edinilen bilgiye göre RAW'da ana maçta Neville, şampiyon Enzo ile karşılaşacaktı. Maçta yenileceğini öğrenen Neville, dayanamadı ve terk etti. 

WWE'den resmi bir açıklama gelmese bile bu haber yakında gelir. Ancak bu haber gerçekten beni derinden etkiledi. Neden mi? Ana kadroya çıktığından beri son zamanlarda aldığı saygıyı dahi alamamıştı. Evet sevilmişti ve birkaç kez de güzel şanslar yakaladı. NXT'de yaptıklarını söylemek bile söylemek istemiyoruz. Hatta orada da bir heel'lığını görmüş olduk. Ana kadrodan ayrılıp, WWE'nin yeni sikleti 205 dünyasına girdiğinde de yeni bir başlangıç yapmıştı. "Evet, bu Neville tutar." dedik. WWE'de ilk kez heel olarak gördüğümüz Neville'ı ayrı bir havaya büründürdü. Gerçekten iyi şeyler başardı. 205 Live'ı ayrı kıldı. Ama bu yenileceğini duyup ayrılmasına da anlam veremedim. 

2 kez Cruiserweight şampiyonu olan ve bir kez de "Yılın Çıkış Yapan Yıldızı" ödülünü alan Neville, hayranlarını da üzmekle kalmayıp WWE'yi bırakmış oldu. Her şey için teşekkür ederiz Benjamin Satterley.

No comments:

Post a Comment