Thursday, October 19, 2017

"ARTIK BİRBİRLERİNE İHTİYACI YOKTU"

@ WWE


Beklenen geri dönüş gerçekleşti. Shield tekrardan aramızda. Ancak kafalarda bir soru var. O da aynı tadı alabilecek miyiz?


     Geçen hafta güreş dünyasında en çok istenilen iki şey oldu diyebilirim. Hem Shield tekrardan bir arada hem de Sami Zayn ve Kevin Owens barışmış oldu. Smackdown ikilisine şimdiden bir şey diyemem ama Shield için sanki söylenecek şeyler var. Bunlar ne? O zevki, o tadı tekrardan bizde oluşabilecek mi? Buna cevabım maalesef hayır. Son iki haftadır görünen köy kılavuz istemez Shield birleşti. Neler oldu peki? Miz, Braun ve The Bar ekibiyle sataşmalar yaşandı. O ona saldırdı, o buna saldırdı derken 2 hafta geçti ve bu pazar ise bu üçlüyü üç yıl aradan sonra ilk kez aynı maç tarafında göreceğiz. Bu 2 hafta özellikle bu geçen pazartesi günkü şovda sanki zorla bir araya gelmişler gibiydi. Çünkü neyi biliyorduk? Artık birbirlerine ihtiyacı yoktu ve bunu çok iyi bir şekilde biliyorduk. Üçü de iyi bir bireysel bir kariyer elde etti. Dean WWE şampiyonu oldu, Seth Universal şampiyonu oldu ve Roman Taker'ın yenilmezlik serisini bitirdi. Daha ne yapsınlar. Ancak grup halindeyken bunların tam olarak ne yapacağını bilmiyorduk. Ama dağıldı ve biliyoruz. Maalesef bu birleşme ilk birkaç dakikası sevindirse de çok da iyi hissettirmedi.

Evet tekrardan sorsanız Shield'ın birleşmesini istemez miydin diye? Evet derdim. Ama maalesef o eski tadı uyandırmıyor. Bir zamanlar Nexus gibi bir gerçek varken bir ilk halini hatırlayın bir de son; aynı şekilde düşünüyorum. Tamam, yine darmadağın edebilirler ancak nereye kadar. Mutlu muyum evet. İyi ki bir aradalar ama bir şey eksik. Aynı girişi tekrardan paylaşıyorlar artık aynı kıyafete de geri döndüler ama "ama" diyorum. Şimdi bu pazar günü 3'e 5 karşılaşma olacak. Bu kadar WWE için büyük bir dönüşe yenileceklerini zannetmiyorum açıkçası. Yoksa bu dönüşe dönmezlerdi. Hem de 2 fark olmasına karşın hem de TLC maçı. Bu gimmick maçı Shield üzerine avantaj bence. Ama malum bu 5 kişi Spirit Squad değil. Miz, Cesaro, Sheamus, Braun Strowman ve Kane. Tabi bir de şu taraftan bakarsak eğer 3 kişiyi yenemezlerse; püh denilecek bir noktaya gelecekler. Bu beşiniz nasıl yenemez? Hem de TLC maçında. Günün maçı olarak gördüğüm, ki öyle, bakalım ne gösterecek. Her iki tarafta kazanabilir gibi gözüküyor. Siz hangi taraftasınız?

No comments:

Post a Comment