Monday, January 1, 2018

0 - ∞

@ WWE


En çok sevdiğim yıldızlardan biri olan Curt Hawkins pazartesi geceleri RAW şovlarında yer alıyor ama nasıl yer alıyor?


     2006'dan beri WWE ile birlikte iş yapan deneyimli güreşçi yaklaşık 11-12 yıldan beri bizler için kendini riske atıyor. İlk Smackdown'a katıldığından beri aslında (Edge dışında) hiç bu kadar aktif bir rolde oynamamıştı. Ama bu aktif dediğim rol nasıl bir şey? Asuka, yenilmezlik serisi gibi Curt Hawkins'inde kazanamama serisi var. Şu anda durum 0-152. Ancak daha sonradan okuyanlar için bu sayı değişebilir. Hatta bu sayının daha da gideceğini ve sürdürüleceğini düşünüyorum. O yüzden başlıktaki simge, sonsuzluk işareti.

O zaman dilerseniz Curt Hawkins'in bir geçmişine bakalım. İlk Major Brothers adı altında Curt Hawkins'i Zack Ryder ile takım olarak görmüştük. Daha sonra bu ikili Edge'in yaverleri oluvermişti ve Edge-Heads oldular. Daha sonradan bu işi büyüterek bir aile oldular ve isimlerini değiştirerek "La Familia" oldular. Grupta onların yanında Vickie Guerrero, Chavo Guerrero ve Bam Neely vardı. Grup ayrıldıktan sonra Curt Hawkins WWE ekranından bir süre uzaklaştı. Geri döndükten sonra bireyselliğe gidemedi ve tekrardan bir takım oluşturdu. Şu an Killer Elite Squad'tan da tanıyacağımız Vance Archer/Lance Hoyt. Bu da 1 yıl sürdü. Talihsiz Curt Hawkins yıkılmadı ayaktaydı ve aklına ne gelsin. Bir takım oluşturmak daha gerek dedi ve Tyler Reks ile birlikte gözükmeye başladı. Bu takımın gidişi de bir yıldı. Tyler Reks'in WWE'den ayrılışının ardından takım haliyle kalmadı ve Curt Hawkins sakatlanarak WWE'den dinlenme izni aldı. 

Geldikten sonra, NXT'ye gönderildi ve orada kendini göstermeye çalıştı. Curt Hawkins WWE'ye resmen yenilmek için gelmiş. NXT'ye, Superstars'a. Yazık! Haziran 2014'te de Curt Hawkins izin isteyip WWE'den ayrıldı ya da WWE eski takım şampiyonunu kovdu. Daha sonra indie ve TNA macerasını yaşadıktan sonra enteresan bir şekilde WWE'ye döndü. Hem de Curt Hawkins SmackDown Live kadrosuna katılarak şaşırtmıştı. Dönüşünü gerçekleştirmeden önce birkaç hafta döneceğini dair videolarını izledik. Acaba gerçekten push alıyor mu dedik, demez olaydık. O günden bu güne kadar bir gün yüzü göremedi. Her hafta mı yenilir, canlı yayınlarda veya canlı şovlarda. 

Ben gerçekten verilmesi gereken değerin verilmediğini düşünüyorum. Bunca yıl yanında çalışan elemanını bırak, insan bir kez olsun push verir. Ne tekli şampiyona girdi ne de adam akılla RAW'da veya Smackdown'da maça çıkabildi. Twitter'da da aslında baya bir ilgi görüyor ve yenilme serisini an ve an paylaşıyor ilginç bir şekilde. Büyük ihtimalle bunun kırılacağı zaman Zack Ryder'la tekrardan takım olacağı zamandır. Bununla da ilgili birkaç paylaşım var yok değil. Ama bunu WWE uygular mı? Lütfen bunun olacağı ve ona şans tanınacak yeni bir yıl olsun.

No comments:

Post a Comment