Monday, January 15, 2018

PAIGE'IN RİNG KARİYERİ BİTTİ

@ WWE


Geçtiğimiz 2 gün güreş dünyası için çalkantılı geçti. Küçük yaştan beri güreş sevgisiyle büyüyen Saraya-Jade Bevis'ten , tanınan adıyla Paige, bu hafta sonu kötü haber geldi. 


     WWE'nin genç yıldızı Paige, maalesef WWE'nin sağlık kontrölünden geçemedi ve bu yüzden kariyeri bitmiş olabilir. 28 Aralık'ta gerçekleşen bir Live Event'te 6'lı takım maçı olmuştu. Bir tarafta Absolution ekibi yer alırken karşılarında Sasha Banks, Bayley ve Mickie James vardı. Sasha Banks, Paige'e Dropkick hareketini gösterdikten sonra genç yıldız yerden kalkmaya çalışsa da bir türlü kalkamadı. Bunu fark eden hakem, "Bir şeyin var mı?" demeye çalışsa da Paige'in ağzından bir türlü bir şey çıkmıyor. Sonunda yere yatan yıldız, maç hakem tarafından bitiriliyor. 

Durum şu ki Paige, boyuna giden yolda bir sakatlık olduğu tahmin ediliyor. Hissizleşme ve haraketsizlik gibi sonuçlar yer alırken aynı durumdan acıyı çeken bir başka yıldızımız ise Edge. O da WWE tarafından yeterli bulunamayıp emekli olmak durumunda kalmıştı. Böylece, maalesef bu yılki ilk Kadınlar Royal Rumble maçından da çekilmiş olacak. Daha yeni sakatlıktan geri dönen 25 yaşındaki güreşçi, bir şekilde toparlanmıştı ve WWE sevenleri olarak onu tekrardan gördüğümüze sevinmiştik.

WWE ile ilişkisi iyi olan Paige, yetkililer onu bırakmak istemiyor. Daniel Bryan gibi onu kullanmak arka planda kullanmanın yanı sıra Total Divas'a geri döndürme ihtimalleri olabilir.

Ailesi de güreşçi olan Paige, bu küçük yaşta ring içi aktivitelerinden zorunlu olarak uzaklaştırılması gerçekten kötü. 21 yaşında en genç şampiyon olan ve bunu Wrestlemania'dan sonra hemen debutunu gerçekleştirerek yapan yıldızı şimdi göremeyeceğiz. Gerçekten üzgünüm ve onu seven herkes üzgün. Daha da kötü olayları atlatıp ve kendisinin de bu olaylardan acı çektiğini söyleyen genç yıldız için söylenebilecek hiçbir şey yok. Hem de kendisini tanıdığım için biraz daha fazla duygu karmaşıklığı yaşıyorum. Hani televizyonda görmenin de ilerisinde bir şey bu. Belki ileri de daha fazla ayrıntı içeren bir blog daha yazarım. Elimizden tek gelen şey, teşekkür etmek. Bunca yaptığın şey için teşekkür ederiz ve ilerindeki hayatında bol şans diliyorum. 

No comments:

Post a Comment