Thursday, January 4, 2018

WWE'DE BULLET CLUB ESİNTİLERİ

@ WWE.com

2018'e RAW'ın ilk şovuyla farklı bir yıla girdiğimizi görüyoruz. Kadınların maçı, Wrestlemania heyecanı ve daha da önemlisi Finn Balor bitti mi?


     Hayır, hem de heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. O da Bullet Club esintisini yaşadık RAW'da. Nasıl mı? Finn Balor eski liderlerinden olduğunu biliyoruz ve Bullet Club'ın ilk lideri. Hatta Luke Gallows ve Karl Anderson WWE'ye gelmeden önce ilk nesil Bullet Club'tan olduğunu da biliyoruz.Yani bu üçlünün geçmişi var.

Asıl garipsediğim şey ise eskiden olsa WWE bunu yok sayardı. Ancak son zamanlarda WWE farklı bir anlayışa büründü ve Bullet Club denilen olayın farkında. Hatta birkaç ay oldu galiba. Cody Rhodes'lu Bullet Club WWE şovunu basmıştı. Arenanın dışına. Ve Vince McMahon çok sinirlenmişti. Olayı tekrarlamak isteyen Bullet Club ekibinden ses çıkmamıştı.

Ancak görüyoruz ki WWE bunun küçük bir olayını AJ'le de yaşattırdı "The Club" adı altında. Şimdi de Balor Club adı altında Finn'li, Karl'lı ve Luke'lu bir Bullet Club deneyemi yaşayacağız. Tabi Balor Club adı gerçekten değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı şey The Club içinde geçerliydi. Luke ve Karl sanki Finn'in fanlarıymış gibi oluyor. Ama buna da şükür. Ve yapılan açıklamalara göre bu tek seferlik bir maçta değildi. İşte artık bundan sonrası önemli. "Bazen sakin kalmak gerekir" diyen Karl Anderson, bizi daha da heyecanlandırdı. WWE'de zaten bu üçlüyle video çektiğinde, "Daha devamı olacak" açıklaması yapıldı. Bu da demek oluyor ki "Ver coşkuyu WWE, ver coşkuyu...". Tabi bundan sonrası daha önemli çünkü WWE bu üçlüyü bize nasıl yansıtacak? Balor Club'ı heel bir trio görmek isterdim ama buna da razıyım. Karl ve Luke'a iyi tarafta olmayı iyi yansıtabilecekler mi merak ediyorum doğrusu. Şimdi Dean Ambrose sakatlanmasaydı, bir "Shield vs. Balor Club" maçı görmek isterdim. 

Yılın ilk RAW'ını beğenmemek elde değil.

No comments:

Post a Comment