Friday, January 26, 2018

ROYAL RUMBLE'A DOĞRU #2

@ GameSpot


Royal Rumble'a 2 gün kalmışken artık tahmin etme ve fantazi maçımızı ortaya koyma zamanımızın gelmiş olmalı. Bu yılki Royal Rumble maçında olması gerekenleri 8 maddede derledik. Bakalım nelermiş?


#1 Neville'ın Dönüşü
     Eski Cruiserweight Şampiyonu Neville uzun zamandan beri gözükmüyor. Ama şimdi tam zamanı! 205 Live'da istediğini alamayan ve yeteri ilgiyi alamadığını düşünen eski yıldız ana kadroya çıkma zamanının bu maç olabileceğini düşünüyorum. Rumble'dan sonrası için de RAW'a veya SmackDown Live'a geçip istediğini alabilir.

#2 Kadınların Royal Rumble Maçı
     RAW25 şovunda nasıl kadınların yer aldığını gördük. Günün ilk maçı kadınların 6'lı takım maçı olsa bile efsanevi yıldızların nasıl yer aldığını gördük. "Ben ölmedik hayattayım" ve el sallamak için geri dönen birkaç yıldızın geri döndüren şey bu olmamalıydı! Bari bunu aksilik olmuştur diye düşünelim ve bu pazarki maçta çok iyi hazırlanmış bir maça adım olarak görelim. O açıklanmayan 12 yıldız da öyle isimler olsun ki ağzımız açık kalsın!

#3 Yeni Bir Şampiyon
     Çok mümkün olmayan bir maddeyle daha karşınızdayım. Gün içinde yeni bir şampiyon olması. Aslında direk bahsettiğim bir kemer var o da Universal Kemeri. Daha dün Braun Strowman'ın büyük ihtimalle Wrestlemania'daki rakibi belli oluyor gibiyken bunu söylemek zor. Yeni Universal Şampiyonumuzun Braun Strowman olması! Brock Lesnar'ın Roman Reings ile kemer maçına çıkmaması bize yeter. Ancak Braun'ın, Wrestlemania'ya şampiyon olarak girme ihtimali beni sevindiriyor açıkçası.

#4 Farklı Bir Başlangıç
     Neville gibi bir başka yıldızımız daha var geri dönmesini istediğimiz: Dolph Ziggler. En son US Kemerini Smackdown Live'da bırakıp giderken görmüştük kendisini. Daha sonra da kendileri gözükmedi. Royal Rumble bu gibi şeyler için ideal bir yer. Hatta Rumble'ı kazanıp Wrestlemania'ya şampiyonluk maçı için kendisini yazdırması muhteşem bir fikir. Ancak sonunu Daniel Bryan olarak görsem de farklı ve taze bir başlangıç Ziggler için iyi olabilir.

#5 Bruiserweight'in İlk Adımı
     United Kingdom turnuvasıyla WWE'de ilk adımını atan Pete Dunne, birçok iyi maç çıkardı. Tyler Bate ile olan müsabakalardan söz etmeye gerek var mı? Dahasını da barındıran Dunne, ana kadro için bir adım atmalı mı? Atmalı. Daha önceden de olduğu gibi Royal Rumble'da NXT'den isimler de yer alabiliyor. Hatta söylenenlere göre Rumble haftasından ötürü cumartesi&pazar günü için Pete Dunne bütün diğer aktivitelerini iptal için. Bu NXT TakeOver için de olabilir ancak Royal Rumble'da da görme ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum. Bruiserweight buna hazır.

#6 Beklenmedik Bir İsim
     Kadınların Royal Rumble maçı için düşünülen 2 isim vardı. Konuşulanlar arasında başta WWE'ye gelmesi beklenen eski UFC Kadınların Bantamweight Şampiyonu Ronda Rousey ve Embress of Tomorrow Asuka var. Ronda'nın WWE ile gerçekten anlaşması beni korkutmuyor değil. Charlotte ile bire bir yerine WWE'nin Fourhorsewomen'ı UFC'nin Fourhorsewomen'ın karşılaşmasını dilerim. Hele ki tüm zamanların en iyi şovunda yani WrestleMania'da.  O yüzden bunu bir kenara bırakalım eğer bu maç gerçekleşmeyecekse yine Rumble'ı kazanmasını hak eden isimler var: Sasha, Bayley, Becky ve şaşıracaksınız ama Mickie de. Bu isimler WWE tarafından yok sayılmamalı.

#7 WrestleMania'yı Yapılandırmak 
     Royal Rumble maçınınn bir başka özelliği ise WrestleMania'ya dair bazı ipuçlar vermek. Bu maçı da 30'lu Royal Rumble maçında güzel bir şekilde inşaa edebilirler. RAW'ın Genel Müdürü Kurt Angle'dan bahsediyorum. Eğer hala WrestleMania maçı okeyse, bunu Royal Rumble'da başlatabilirler. Hem Survivor Series'de olan olaylardan dolayı hem de ikilinin her zaman arasındaki gerilimden ötürü en iyi seçenek "The Game" Triple H. Tekrardan Triple H'i Rumble'a özel dönmesi ve Kurt Angle ile karşılaşması iyi bir senaryo başlangıcı olabilir. Tabi burada Jason Jordan faktörü de var ama onu saymak istemiyorum.

#8 YES! YES! YES! YES!
     Bence "Yes!" demenin en iyi zamanı bu pazar günü. SmackDown Live Genel Müdürü Daniel Bryan uzun bir süreden beri ringe dönmek için can atıyor. 2014'teki Royal Rumble burukluğunu unutarak, o yıl da New Orleans için WrestleMania zamanıydı, bu yılki Rumble'ı Daniel için hazırlayabiliriz. En azından 30 numarada bile görsek kafidir 3 kez WWE Şampiyonunu. Eğer WWE, Daniel Bryan'a güreşmek için fırsat tanımayacaksa, güz dönemi Daniel için WWE'den ayrılık zamanı. Bunu görmemek için Royal Rumble'da SmackDown Live'ın Genel Müdürüne şans vermek en iyi seçenek ve fırsat.  

No comments:

Post a Comment