Tuesday, January 2, 2018

30 KADIN ROYAL RUMBLE MAÇI

@ Cageside Seats


28 Ocak'ta gerçekleşecek olan Royal Rumble, 4 haftadan kısa bir süre kaldı. Hepsi netleşmese bile azar azar şemamız belli olmaya başladı. 


     RAW'da bu hafta edindiğimiz bilgiye göre kadınların Royal Rumble maçında taşlar oturmaya başladı bile. Ne gibi? Erkeklerde geçen her kural bu maçta da geçerli. Her iki ayağın yere basması gibi. Tabi aslında bu beklendik bir şey. Sonuçta maçın amacı o. Ama daha önemli bilgimiz ise 30 kadın yıldızının olacağının bilgisiydi.

Hemen Genel Müdürü Kurt Angle bu bilgiyi verir vermez akışımız hızlandı. Geçen haftalarda Naomi zaten ilk olarak kendisini açıklamıştı. Geçtiğimiz hafta ise RAW'dan ilk katılan ise "Empress of Tomorrow" Asuka'ydı. Bugüne kadar açıklanana kadar 9 yıldımız belli oldu. Kırmızı takımdan; Asuka, Absolution, Sasha Banks ve Bayley. Mavi takımdan ise; Naomi, Natalya ve Ruby Riott.

Tabi, burada konuşulması gereken konu Paige. Geçen hafta çarşamba Paige, canlı şovda sakatlandı. Sasha Banks'ten dropkick'i yedikten sonra anti starımız yerde kalkamadı ve hakem maçı durdurmak zorunda kaldı. Durumu çok kritikti çünkü bel kemiği ciddi bir şekilde sorun olabileceği konuşuldu. E haliyle yerden kalkamayınca korktuk. Ancak dün doktorlar temize çıkarmasa bile, yakınlarda geri döneceği kesin. Royal Rumble'da çoktan yerini aldı.

Son olarak bu maçla ilgili, eski yıldızlar geri dönecek gibi gözüküyor. Hepsi olmasa bile sanki Beth Phoenix'ten sesler çıktı. Ancak kesin bir şey söylememekle beraber Royal Rumble'da Allah'ın taktiri bir kuraldır. Dönen güreşçiler olmak zorunda! Ama belki bu olmasa bile NXT'den yıldızların da çıkabilme ihtimali var. Bunların yanı sıra bir yıldızında WWE'ye katılma ihtimali var. O da UFC'nin eski dövüşçüsü Ronda Rousey. Royal Rumble'da çıkışını gerçekleştirdikten sonra Wrestlemania'ya alt yapısı kurulması bekleniliyor. Mae Young Classic'ten de hatırlayacağımız üzere hala WWE'nin Fourhorsewomen'ıyla UFC'nin Fourhorsewomen'ının karşılaşması yapıldı. Bu da en güzel Rumble'da yapılabilir. Bu 4 hafta içinde zaten daha fazla bilgi ediniriz.

No comments:

Post a Comment