Monday, January 8, 2018

ENZO İLE NIA'NIN ARASINDA NE VAR?

YouTube | WWE


Uzun süreden beri WWE RAW'da bir aşk kokusu var. Bu yeni aşk çifti ne yaşıyor, yaşadı mı yoksa bunların hepsi bir oyun mu?


     Tabi, bu gerçek bir aşk değil. RAW'da yaratılan senaryonun bir parçası. Ancak oyun bir gerçek aşka dönüşebilir. Bu sahte aşk nereye gider veya neden ortaya çıktı tartışalım. Her ikisinin de ortak bir noktası var. İkisi de WWE'den soğudu.

Nia Jax'in kasım ayında önemli bir ayrılışı oldu. Acaba ayrıldı mı, tatile mi çıktı diye. Arkadaşı Alexa Bliss "Nia, bunalımda. Kötü bir zamandan geçiyor. Ama atlatacaktır. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Herkes biliyor. Bütün güreşçilerin böyle bir zamanı olur. Yakında düzelip aramıza katılacaktır" diyip bizim bilgi almamıza yardımcı olmuştu. Ancak yine de arkada dönen şey WWE ile arası iyi değil. RAW'ın Kadınlar Şampiyonası statüsünde olduğunu düşünüyor. Ki doğru. Kazanamasa bile olması gerekiyor.

Diğer bir tarafta "Certified G" Enzo Amore var. Big Cass'le ayrıldıktan sonra belli bir şekilde WWE RAW'a tutunmaya çalıştı. Hatta Big Cass'le olan senaryo tam da bitmiş diyemeyiz. Big Cass maçta sakatlanmıştı ve hala dönebilmiş değil. Daha sonrasında da ayrılacak mı ayrılmayacak mı derken Cruiserweight'e transfer oldu. Beklediğimiz bir şeydi. Yazıldı, konuşuldu. Neville'dan kemeri alarak yeni Cruiserweight Şampiyonu oldu. Ancak o aralar çok iddialı konuşmalar gerçekleşti Enzo tarafında. Hem RAW'da Miz'le olan sahnesi hem de 205 Live'da her hafta yaptığı açıklamalarla kafada soru işareti bırakıyordu. Çünkü her dediği şey acaba ayrılacak mı? O yüzden mi o kadar iddialı konuşuyor? dedik. 

Nia tatilinden döndü, Enzo bu ağır konuşmaları bıraktı derken bir baktık. Nia ve Enzo'nun arasında bir şey mi var? Aslında tam da görebilmiş değiliz. Çünkü Enzo ağır bir nezle dönemini atlattı. Mixed Match Challenge turnuvasında beraber takım olması bekleniliyordu. Ancak bu hastalığın ne kadar süreceğini kestiremeyen WWE, Enzo'yu turnuvadan çekti. Ancak Nia hala turnuvada. Bugün ise Enzo temposuna geri dönüyor. 1 kereliğine dönüp ara mı verecek yoksa full time olarak dönüyor mu göreceğiz. Kemerini Cedric'e karşı koruyacak bugün. Tabi, belirtmekte fayda var. Nia da önemli bir faktör olabilir bugün. Bakalım şampiyon, kemerini koruyabilecek mi?

No comments:

Post a Comment