Wednesday, January 3, 2018

İŞLER GİDEREK BÜYÜYOR

@ WWE.com


SmackDown Live'ın ana sorunu olan Shane McMahon, Daniel Bryan, Sami Zayn ve Kevin Owens arasında gerilim devam ediyor. Ve giderek işler durdurulamaz hale geliyor.


     Nasıl mı? Şimdi bu dörtlü karmaşanın içine WWE Şampiyonu AJ Styles da dahil oldu. Bu konu da Royal Rumble'a eklendi. Sami Zayn ve Kevin Owens ikilisi AJ Syles ile WWE Şampiyonluk maçına çıkacak. Hem de Triple Threat değil Handicap maçına çıkacak! Bu işte de bir gariplik yok değil.

Şu anda mağdur olan WWE Şampiyonumuz, bir açıklama yaptı. Handicap maçı istediğini söyledi ancak hem WWE Şampiyonluk maçı hem de Royal Rumble'da demedi. Sanki haftaya bir maç dercesine bir nitelikte söylemişti. Ancak SmackDown Live'ın Genel Müdürü Daniel Bryan öyle bir açıklama yaptı ki beni şok etti. Clash of Champions'ta nasıl Kevin ve Sami yenilmediyse bu sefer de AJ bu şampiyonluk maçını kaybetmez gibi geliyor. WrestleMania öncesi büyük bir şok olur. Belki de haftaya Shane McMahon bu maça birisini ekleyip Fatal 4-Way maçı yapacak. Ya da harbiden bu handicap maçını Royal Rumble'da izleyeceğiz.

Çok enteresan gelişmeler olmuyor değil. Çünkü Kevin Owens ve Shane McMahon'ın arasındaki gelişme belli bir süreyi aştı. Çok sıkmadı ama sanki yeter dedirttiriyor. Bu ikilinin arasındaki dialog da büyük ihtimalle 34. kez düzenlenecek olan WrestleMania'da son bulacak. Ancak o zamana kadar nasıl devam eder, nasıl oyunlar düzenlenir hiçbir fikrim yok. Ancak bu inşallah Daniel Bryan'la kötü sonuçlanmaz. Bu yıl biliyoruz ki Daniel Bryan'ın WWE ile sözleşmesi bitiyor. Bu da ister istemez "Shane acaba bu yıl Daniel Bryan'ı kovacak mı?". Buyük ihtimalle maalesef evet. Daniel Bryan ringe çıkmak istiyor ve bunu WWE'de yapamayınca soluğu başka yerde alacak. Kötü bir hüsranla bitecek bu olay. 

Anlamsız bir savaşın içindeymişiz gibi. O ona sallıyor, o buna saldırıyor. E sen bana inanmadın, asıl şimdi sen görürsün gibi bir mahalle kavgası veya anaokul kavgası gibi bir durumun içindeyiz. Kevin ve Sami'nin yükselişi. Aslında tek Sami için desek yeridir. Daniel Bryan da iyi ile kötünün arasında bir yerde. Evet bizim için iyi yerde ama diğer taraftan bakıldığında pek de iyi değil. Ama açıkçası bu yıl Daniel'ı WrestleMania'da bir maçta görmek isterdim. En azından takım maçında. Shane'nin takımı vs. Daniel'ın takımı. Bu kadar doktorlar onaylıyorken bu adamın maça çıkmaması çok saçma!

No comments:

Post a Comment