Thursday, January 11, 2018

TNA VETERANI GERİ DÖNDÜ!

@ eWrestlingNews.com


iMPACT Wrestling 4-5 yıldan beri bizi şaşırtmaya devam ediyor. O kadar çok şaşırtmaya devam ediyor ki kendisini çocuk oyuncağına çevirdi. Nasıl mı?


     Her yıl, yeni yıl coşkusuyla mı diyelim ne diyelim, yıla başlarken yenilikler yapıyor. Genelde hepimiz biliyoruzdur ki eski yıldızlarını getirmeye bayılır TNA. Yıl içinde o kadar eski güreşçisi gelir ki o ne ara gitti ki geldi deri. Bunların en iyi örneği "TNA Originals" dedikleri veteranlarıdır. O eski TNA'in tadı tuzu varken, sevdiğimiz yıldızları gelir ama bir bakarız ki eski hali kalmamış.

Popüler isimler vardır çokça gelip giden: James Storm, Austin Aries, Sonjay Dutt ve Petey Williams. Homicide, Awesome Kong, Angelina Love ve Velvet Sky. Bu isimler geri döndüğünde TNA, sanki yılın olayıymış gibi yansıttığı için bize de bir heyecan geliyor. Ancak bu heyecan 1 saat kadar sürüyor. Bu listede 3 isim bu şirkette yer alıyorken, yeni yıla özel ve yeni TNA bölümleri adına bir yıldız daha dünkü çekimlere geri döndü. O da "Double A" Austin Aries.

Hem çok sevinirken Austin Aries döndüğüne hem de bir tarafım buruk. Biliyoruz ki WWE ile anlaşamayınca yollarını ayırmıştı. NXT'deyken bile aslında aman aman ön planda değildi. Bir NXT Şampiyonu bile olmadan ana kadroya çıkartıldı. Öyle bir yıldızı NXT'de zaman harcatmak istemeyen WWE yetkilileri ana kadroya çıkardı. Çıkardı çıkarmasına ama çok da ana kadro sayılır mı bilemeyiz. İlk 205 Live'da yorumcu olarak ringin kenarında otururken bir baktık Neville ile karşı karşıya geldi ve bu da aslında bir nevi ana kadro çıkışıydı. Wrestlemania geçtikten sonra yine aman aman senaryoda göremedik. En sonunda şans yakaladı derken WWE, Austin Aries ile yollarını ayırdı. Üzülsem mi ağlasam mı? Yine WWE bir yıldızını kurban etmiş oldu. Bir hiç uğruna.

RAW'da veya SmackDown Live'da şansını çok iyi bir şekilde değerlendirebilirdi. Çok iyi biraz abartı oldu ama en azından bir Intercontinental veya US Şampiyonluk kemerini kazanabilirdi. Onun yerine 205 Live'da kapana kısıldı. Daha çok hak ediyordu. Sonra WWE, bu yıldızları döndürmek için çaba sarf ediyor. iMPACT Wrestling'e dönersek eğer, Austin Aries çoğunlukla X-Division ile anılır. Bu sikleti büyüten de odur anca şirkete döndüğünden midir nedir Dünya Şampiyonluk kemerini döndüğü günde aldı. Tabi bu ilk seferi değil. İki kez Dünya Şampiyonu olan Austin Aries'in şimdiki macerası ne olacak?

Bu arada dikkat çeken bir başka şey ise Austin Aries'in son TNA zamanında 6'lı ringe dönüş zamanına denk geliyordu. Ve Double A, 6 köşeli ringden nefret ettiğini açıkça söylemişti. "Bu 6 köşe, çok tehlikeli. Farkında değil misiniz?" dediğini bile hatırlıyorum. Acaba Austin Aries'i döndürmek için tekrardan 4 köşeli ringe mi çevirdi TNA?

No comments:

Post a Comment