Thursday, January 25, 2018

WOKEN MATT HARDY DÖNÜŞÜYOR MU?

@ inquisitr.com


WWE'de her zaman görmek istediğimiz Broken Matt Hardy, Woken olarak görmeye başladık. Yaklaşık 27 Kasım'dan itibaren bu karakter değişimini hissettik. Ama değişiyor mu?


     iMPACT Wrestling ile sorunları olan Matt Hardy'nin telif hakları sebebiyle Broken adını kullanamıyordu. Bu yüzden WWE'de telifi elinde bulunmayan bir şeyi kullanmak istemeyeceği için Woken karakterini yarattı. Ancak son durumlara göre "Broken" artık Matt Hardy'nin kullanımı altında. Yani istese Matt Hardy Woken'dan Broken'a geçebilir.

Broken Universe'ün bütün haklarına sahip olan Matt Hardy için şimdi ne zamanı? 25. yıl RAW şovunda biliyoruz ki Bray Wyatt'a karşı yenilmişti. Ardından Hardy, boş kalmayıp Twitter'a bir tweet attı ve biraz daha tahmin yürütmemize yardımcı oldu. Artık WWE televizyonunda da (Network ve USA) eski karakterini kullanılabilecek olan Matt Hardy için Broken'a dönüş zamanı gerçekleşecek gibi. 

Tam olarak kesinleşmese bile Matt Hardy hala bir dala tutunmaya çalışıyor. Bray Wyatt'a karşı yenilmek belki Broken için bir adım olabilir ama aynı zamanda da küçümseme oluyor. Hala Matt Hardy'den sanki istediğimizi alamadık bu haliyle. Woken Warrior'larım var dese de ekran karşısında tek olunca bir anlamı kalmıyor. Aslında tek başına bu karakteri yaratan Matt Hardy WWE'den izin mi çıkmıyor bilmiyorum ama sanki aradığımız şey bu değilmiş gibi. Masa da yemek var ama tadı tuzu yok gibi. Belki de Broken'a geçince eskisi gibi olacaktır.

Az da olsa RAW 25 yazımda da bahsetsem de Jeff, Manhattan Center'da Matt'in yanında kardeşi gibi davrandı. Yani Broken Nero haliyle. Ne zaman döneceği belli olmasa bile Jeff Hardy döndüğünde abisinin yanına katılabilir ve Broken/Woken Jeff olarak görebiliriz. Bu da maceraya yeni bir aksiyon katacaktır. Bir de Reby Sky'ın da bazı yerlerde kullanılacağına dair haberler dönse de kesin bir şey yok orada da. Azar azar senaryonun sonlarına geliyoruz. Matt'in değişmesi, müziğin değişmesi, grafiklerin değişmesi ve Jeff'in dönüşmesi. Senaryonun sonuna iyiye gidiyoruz.  

No comments:

Post a Comment