Wednesday, January 17, 2018

BOBBY LASHLEY VE EC3 WWE YOLCUSU MU?

@ Triple Threat CLE


iMPACT Wrestling'in iki yıldızı Bobby Lashley ve Ethan Carter III şirket ile yolları ayrıldı. Bu iki önemli yıldız eski çalıştığı yere geri mi dönüyor?


     Son TNA çekimlerinde ikisi de şirketten ayrılacağına dair maçlar çıkarttı. Ethar Carter III, Feast or Fired maçında "Fired" çantasını alarak kovulduğu resmi bir şekilde görüldü. Hem senaryo hem de ilişki bakımında Ethan artık iMPACT çalışanı değil.

Bobby Lashley ise Orlando'daki Universal Studios'ta gerçekleşen çekimlerde Brian Cage iki kere yenilince vedasını yapmış bulundu. Bu çıkan habere göre Brian Cage, yeni Bobby Lashley oldu.  

WWE, bu iki ismi kapılarını açacaktır. İki yıldız da kötü ayrılmadı. Bobby Lashley tarafında aman aman bir gelişme yok. WWE, Bobby Lashley'i düşünüyor mu o da bir soru işareti. Ethan Carter'da ise bir gelişme var gibi de yok gibi de. Arkadaşı Rockstar Spud'ın WWE ile anlaştığını biliyoruz. Ama senaryoya eklenemediği için bir türlü canlı yayın şansı bulamadı. Spud, yayınladığı tweette "Fethedecek, bütün bir evren var" yazdı ve altına da birlikte bulunduğu bir fotoğrafı ekledi. Bu bir gönderme olabilir. 

EC3'nin popülerliğinin sebebi tamamiyle kendisi. WWE'de kendisini gösterememişti ve şirkette ona şans vermemişti. Ve açıkçası Derrick Bateman karakteri aman aman bir karakter değildi gözümde. Ama iMPACT Wrestling'e geçtiği zaman kendisini kanıtladı ve işte bu diyerek eskiden bulunduğu şirketten teklif almayı bekliyor. WWE, Ethan Carter III'le ilgilendiğine dair haberler de var. WWE'ye gelirse hangi adla olacağı bir merak konusu. Carter isminin Dixie Carter'dan geldiği aşikar. Ve şirketimizin de bu isimle devam edeceğini düşünmüyorum. Ama bunu zaman gösterecektir. Tabi, EC3, NXT yolcusu mu olacak yoksa ana kadroya mı katılacak o da henüz belli değil. 

Bobby Lashley de kendisini ünlü yapan yer WWE ve en iyi orada tanındı. 2 kez ECW Şampiyonu ve 1 kez United States Şampiyonu olan Lashley büyük ihtimalle gelirse ana kadroda yerini alacaktır. Ve geçmişe kıyasla artık mid-card olarak değil ana kartta olacağı kesin gibi. NXT'ye gideceğini bile düşünmüyorum. İçimde bir yerlerde hala Lashley ile Lesnar'ın karşılaşmasını bekliyorum.

Ya iki yıldız Royal Rumble'a katılırsa?

No comments:

Post a Comment