Friday, January 19, 2018

2018'DE ANA KADROYA ÇIKACAK YILDIZLAR

@ eWrestlingNews


Yeni yıldızların gelişinin ardından veteranlar olarak bazıların da ana kadroya çıkması gerekiyor. Bu yazımızda NXT'den kimler ana kadroya çağırılabilir onlara bakacağız.


#1 Aleister Black
Black, geldiği günden beri kendisi konuşturdu. Çıkardığı kaliteli maçlarla ne kadar iyi bir güreşçi olduğunu kanıtladı. E hal böyle olunca yavaş yavaş NXT'den de ayrılma zamanı geldi. Aslında 1 yıl daha NXT'de kalsa daha mı yararlı olur diğer güreşçiler adına ama yapacak çok da şeyi kalmadı. Çok aman aman olmasa da nedense bir CM Punk modeli görüyorum. Büyük ihtimalle dövmelerinden olsa gerek. Aleister Black için Pazartesi Gecesi RAW şovunun ona daha yararlı olacağını düşünüyorum. 

#2 Iconic Duo
Bana kalırsa çoktan ana kadroya çıkması gereken ikili. WWE'den kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bu ikiliyi aynı anda ana şova çıkartmak biraz zor olsa gerek. Çünkü bu takım ana kadroya çıkarsa takım kemerlerinin geleceğinin bir habercisi olacakmış gibi duruyor. O yüzden bu zamana kadar çıkmamalarının sebebi bu olsa gerek. Ama büyük ihtimalle belki Royal Rumble bile görme ihtimalimiz var bu Australyalı yıldızların.

#3 No Way Jose
Daha önceden WWE'nin koyduğu listeye No Way Jose'yi biz koymazsak ayıp olurdu. Gelecek haftaki şova geri döneceğini söyleyen No Way, NXT'de yapacak çok da şeyi kalmadı. Öyle bir karakterle ancak onu alırsın. Ana kadroda No Way Jose'nin iş yapacağını düşünmüyorum. Çünkü karakteri NXT'ye uygun bir karakter. İzleyicilerin ve seyircilerin gözdesi olan yıldız bu yıl ana kadro yolu gözüküyor gibi.

#4 SAnitY
Eric Young'ın liderliği üstlendiği bu grup için de ana kadroya çıkma zamanı geldi. Gerçi bunu zor kabul etsem de 1 yıl daha NXT'de görsek iyi olmaz mı? Takım şampiyonluğunu verdikten sonra tekrardan bu grup alabilecek mi bilmiyorum. Belki Wrestlemania öncesi NXT TakeOver'da üçlü bir takım maçı görürüz ve kaybettiklerinde SAnitY'i ana kadroya çağrılmış olur. Bana kalırsa RAW yolcusu gibi duruyor.

#5 Authors of Pain
Paul Ellering'in elinden tuttuğu "Hadi size mama vericem" diyip iki kişiyi yanına çağıran grup Authors of Pain, bu yıl da ana kadroya çıkması beklenen yıldızlar arasında. Aslında bir önceki SAnitY'i gibi bu takımda Wrestlemania sonrası şovlarda yerini alacak gibi duruyor. Ama ya bu takım ya da Eric Young'ın takımı bu yılki Shake-Up'lara da kalabilir. Ama bu iki takımdan birisi kesin Wrestlemania sonrası şovlarda şaşırtacaklardır bizi. AOP takımının hangi şovda yer alacağını tahmin edemesem de iyi bir rakip olacakları kesin. Sonu Ascension gibi olmasın da....

#6 Kassius Ohno
Ana kadroya çıkmasını hak eden bir başka yıldızımız üzere Kassius Ohno. NXT'den ayrıldıktan sonra bunalıma giren ve kilo alan Ohno, o kilosuyla bile istenilenin daha fazlasını verdi. Atletikliğini koruyan Kassius Ohno için bir sonraki adım ana şov. Her ne kadar çok ana kadroda olması gerektiğini söylesem de görüntüsünden dolayı "Acaba çıkamaz mı?" demiyor değilim. NXT Şampiyonluk Kemerinin dışında her şeyi alan, yapabilen yıldızın bir sonraki durağı RAW veya SmackDown Live olsa gerek.

#7 Andrade "Cien" Almas
WWE'nin en çok sevdiği ülkelerden biri Meksika. Bu yörenin yıldızlarına karşı bir ilgisi var. Lucha kökenli olunca tabi normal. Rey Mysterio'dan beri istediği yıldızı tam bulamayan WWE, rotayı Andrade'ye çevirmişti. Alberto Del Rio, Sin Cara ve Kalisto'dan sonra şimdi sıra Andrade'de. NXT'de çok istenileni verdi mi tartışılır. Ancak şu an NXT Şampiyonu. Ve NXT Şampiyonları kemeri verdikten sonra ana kadroya çıkması bir zorunluluk gibi bir şey. O yüzden Andrade'yi de ana kadroya çıkan yıldızlar arasında görüyorum.

Bu yılki tahminlerim bu şekilde. İyi ya da kötü bir şekilde kafamdakileri yazıya dökmüş oldum. Yıl içerisinde şaşırtan çağırmalar da görebiliriz. Roderick Strong veya Johnny Gargano gibi.

No comments:

Post a Comment