Wednesday, January 24, 2018

WWE, ENZO AMORE İLE YOLLARINI AYIRDI

@ f4wonline.com


WWE Cruiserweight Şampiyonu olan Enzo Amore bu hafta içi yaşanan taciz olayının ardından WWE yetkilileri çalışanını gönderme kararı aldı.


     2012'den bu yana World Wrestling Entertainment ile birlikte çalışan Eric Arndt, bilenen adıyla Enzo Amore, 2013 ayında NXT'de ilk çıkışını göstermişti. O günden bu güne kadar Slammy Ödüllerinde Big Cass ile Yılın Takımı ödülüne layık görüldü. Wrestlemania 32'den sonraki RAW şovunda da ana kadroya çıkan ikili 1 yıl sonra takımları ayırma kararı aldı.

İlk başlarda Enzo Amore'ye ısınamasam da NXT'nin belli bir döneminden başlayarak ve aana kadroya çıktıktan sonra kanım ısınmaya başlamıştım. Adamın az çok ring içi yeteneği var ve en önemlisi ağzı laf yapabiliyor. Hatta kendisini böyle satıyor. Hani yolda geçerken birisi sizi durdurur ve konuşmaya başlar ya aynı o misal. Enzo'nun en büyük yeteneği konuşabilmesi. Hatta bu iki 2-3 içinde de dili yanmış olabilir. Çünkü aslında yeni bir CM Punk doğuyordu. İyi konuşup iyi satabiliyordu kendisini. Ve gerçekleri birbir karşısındakine de bizlere de söyleyebiliyordu.

İyi roldeyken de kötü roldeyken de kendisini konuşturttu. E hal böyle olunca da WWE'nin radarına girdi ve bu yönüyle kara listeye almış olabilir. Neyse Twitter kullanıcısının yaptığı açıklamada Enzo Amore'nin taciz ettiği yönüyle suçladı. WWE heyeti bunu görünce hemen 2 kez Cruiserweight şampiyonunu uzaklaştırdı ve 24 saat içinde de Enzo Amore'yi kovdu diyebiliriz. Normalde WWE, bu konu netleşene kadar uzaklaştırmıştı ancak 24 saat içinde büyük ihtimalle Enzo suçunu kabul etti. Uzaklaştırılması RAW şovundan önce netleştirilmişti ancak Enzo o gün staddaydı. Giydiği tişörtte ön kısmında "bugün hayatımın en iyi günü" arka kısmında ise "yarın için sabırsızlanıyorum" yazıyordu. Bu tamamiyle şans eseri olabildiğine inanıyorum ancak bu bir ironi de olabilir.

Straight to the Source'dan mıdır bilmiyorum son zamanlarda Enzo Amore'yi sevsem de millete olan tavrından da olabilir itici gelmeye başlamıştı. Eğer Big Cass'in dediği gibiyse zaten böyle bir yıldızın kadroda olmasına gerek yok. Asıl karakteri şimdi WWE'den sonra belli olacaktır. Her ne kadar sosyal medyada yapmadığını söylese de olan oldu. İyiydin be!


No comments:

Post a Comment