Thursday, January 18, 2018

ROYAL RUMBLE'A DOĞRU #1

@ Heavy.com


Royal Rumble'a 10 gün gibi bir süre kalmışken az da olsa eklenmeler oluyor. Belli maçlar olsa dahi asıl konumuz geleneksel Royal Rumble maçı. Philadelphia'da gerçekleşecek olan Royal Rumble'a heyecanlar başladı.


     Kimler olacak, kimler olmayacak gibi konuşmalar artık haber sitelerinde dönmeye başladı. Bu yılki şov biraz sıkıntılı zamanlar atlatıyor. 2 sakatlanma dolayısıyla 2 kişi Royal Rumble maçlarından çıkartıldı bile. Daha yeni blogda bahsettiğim Paige resmi olarak çıkartıldı ve 8 Ocak'ta maça gireceğini açıklayan Samoa Joe'da ayakta oluşan sakatlığı sebebiyle maçtan çıkartıldı. E hal böyle olunca insan üzülmüyor değil. Tabi bir de Paige'in kariyeri tehlikede olunca işler biraz daha ciddi bir hal alıyor. 

Diğer bir konuya geçtiğimizde ise erkeklerde 12, kadınlarda ise 18 kişi açıklandı. Büyük ihtimalle bu hafta içi yoğun bir "Ben bu hafta sonunda Royal Rumble'da olacağım" açıklamaları duyacağız. Ya da WWE, yeni katılan yıldızlara dair bir haber yazacak. Hatta US Şampiyonluk kemer maçının erkene çekilmesinin sebebi Royal Rumble maçında daha fazla ana kadrodan insan koymak. Bence maç gerçekleşse de gerçekleşmese de baya bir isim var. Herhalde WWE'nin bakışı iddialı isimler eklemek. Bu yıl erkeklerin Royal Rumble maçına nedense heyecan durmuyorum. Yine bazı tahminler ve "kesin şu kazanacak" iddiaları dönüyor. İşler öyle olunca çok da fazla heyecan duymuyorum. Kadınlarda da olmuyor değil ama girmemeye çalışıyorum o tarz haberlere. 

Şimdi ise süpriz isimlere dönelim. Bu dün yaşanan spekülasyonlardan burada da bahsetmek lazım. WWE, biliyoruz ki birkaç kişiyi boş bırakıyor, yeni çıkışlar veya dönenler için. Tabi çoğu tek seferlik oluyor ama istisnalar da oluyor. En önemli örnek; AJ Styles. Bu yıl ise gündemde olan isimler EC3 ve Bobby Lashley. Biri çok büyük ihtimal Royal Rumble maçında veya o hafta sonunda olabilecek isimler arasında. The Wrestling Observer Newsletter'ın haberine göre EC3 gerçekten de WWE ile anlaştı. En tuhaf yanı ise hemen Ethan Carter'ın WWE Performance Center'da yer alması. Bu bir yalan haber de olabilir ama güvenilir gibi. Her iki yıldız da TNA çekimlerini bitirmiş ve boşta kalan yıldızlar arasında. 1 Şubat'a kadar Bobby Lashley kontrat altında ama ileri de hala Bobby Lashley'i WWE'de görme şansımız var.

Kadınlarda ise 18 tane yıldız yerini aldı. İşin komiği artık ana kadrodan daha kimse katılamaz çünkü güreşçi tükendi. Kesin olarak 12 yıldız ya NXT'den çıkacak ya da eski yıldızlar yerini alacak.Ya demek yanlış oldu iki ihtimal de büyük ihtimalle yer alacaktır. Ama geri dönmesini istediğim en 3 isim; Lita, Trish Stratus ve Melina. İnşallah bu yıldızlar Rumble'da yerini alacaktır. Ama mümkün olmayan bir isim vermem gerekseydi, Chyna olurdu. Bu sikletin bu yerlere gelmesine sebep olan kişilerden biri.  

Yani dua edelim ki iddiaların doğru olmadığı bir Royal Rumble geçiririz. Yoksa gerçekten can sıkıcı bir hal olmaya başlar.

No comments:

Post a Comment