Wednesday, January 10, 2018

ZAMAN YAKLAŞIYOR!

@ WWE

Mixed Match Challenge turnuvası için 1 haftadan az bir süre kaldı. Bütün takımlar netleşti. Ancak belli başlı üzüntülerim var. Neler mi?


     Çok aman aman uzak olmasa bile uzun zamandan beri karışık takım maçı görmüyorduk. Belki bu turnuva için beklettiler belki de denk gelmedi. Bilemeyiz. Ancak bu kadar uzun süreye beklemeye bu olur mu? Tamam, tahmin ettiğim bir takım eşleşmeler doğru çıktı ama daha iyi eşleşmeler olabilirdi. ilk başta eşleşmelere bakalım.

Alexa Bliss ve Braun Strowman
Charlotte Flair ve Bobby Roode
Sasha Banks ve Finn Balor
Lana ve Rusev
Naomi ve Jimmy Uso
Nia Jax ve Apollo Crews
Asuka ve Miz
Alicia Fox ve Goldust
Bayley ve Elias
Natalya ve Shinsuke Nakamura
Becky Lynch ve Sami Zayn
Carmella ve Big E

Daha iyi bir eşleşmeleri görebilirdik. Evlileri veya sevgilileri takım olarak görmek mantıklı. Ancak onun dışındakilere çok da tahammül ettiğimi söyleyemeyeceğim. Bir de turnuvadaki kişileri kim belirledi? O kadar insan varken neden bunlar? Elias'ı o oylama sistemene koymak da ne demek?  Aslında Samoa Joe'yu bile mantıksız buluyordum. Eğer Bayley'i sona kalacağını biliyordunuz, neden face bir yıldız olmadı oylama sisteminde. Samoa Joe'nun sakatlanmasıyla, Elias girmiş olabilir ama dediğim gibi opsiyonlar yanlıştı.

Nia Jax'in de durumu da şöyle böyle. Enzo'nun hastalığından dolayı turnuvadan çekildi. Çekilmeseydi büyük ihtimalle Nia Jax ile takım olacaklardı. Yerleri değiştirmekten ziyade Nia'nın yanına kim olur dediler ve Apollo ile eşleştirdiler. Eh, çok da kararın arkasında durduğumu söyleyemeyeceğim. 

Turnuvada asıl 2 tane sorun var. Biri dediğim gibi partnerler. Çoğu iyi ile kötünün karışımı oldu. Bu pozitif de olabilir negatif de. Tabi geneli anlam kasmaya çalıştığımız birliktelikler oldu. Natalya ile Shinsuke'nin arka taraftaki kedi muhabbetleri,  Carmella ile New Day'in arası iyi olması bizde çok önem taşır mı bilmiyorum. Çünkü arka tarafta kim ne kadar birbirini seviyor ya da kim ne kadar birbirini tanıyor çok da fikrimiz yok ama ekrana daha çok birlikteliği uyan ikililer olsaydı daha iyi olurdu gibime geliyor. 

İkincisi ise bu turnuvanın 20 dakikalık ve 12 hafta sürecek olması. Gerçekten aşırı uzun ve bir programın aşırı kısa olması gözüme battı. Resmen Wrestlemania'dan sonra bitecek gibi veya o zamana yakın. Hani turnuvanın amacı çok iyi. Bir yardım kuruluşuna yardım etmek ama bu kadar uzun süre bekletmek ne kadar iyi bilmiyorum. Son olarak bir şey daha turnuvada en sevdiğim şeylerden biri ise Hall of Famer Beth Phoenix'in az da olsa WWE'ye dönmesi. Hall of Famer kelimesi ne kadar çok yakıştı. 

No comments:

Post a Comment