Friday, January 12, 2018

YENİ ŞAMPİYONUMUZ MU OLACAK?

@ eWrestlingNews


Finale yaklaştıkça rakipler netleşiyor. Mojo Rawley, Bobby Roode, Jinder Mahal ve Xavier Woods yeni şampiyon olma adaylarından 4'lüsü. Peki kim şampiyon olacak?


     19 Aralık'ta Dolph Ziggler o korkutucu konuşmasından sonra Daniel Bryan bir sonraki hafta bir şampiyonluk turnuvası olacağını söylemişti. Dolph Ziggler ayrıldı demek oluyor ki bir turnuva düzenleyelim ve yeni şampiyonumuz olsun dedi.

8 kişinin oluşturduğu turnuva'da yarı finallere geldik. Bu hafta bir finalisti ve diğer hafta diğer finalisti öğreneceğiz büyük ihtimalle. Zaten gözdeler çok açık. Mojo, Bobby ile karşılaşırken Jinder ise Xavier ile kemer için mücadele verecek. Kendi favorilerime gelirsem Bobby ve Jinder Royal Rumble için isim yazdıran ikili olacak. Ama?

Dolph Ziggler'ın durumu hala belli değil. İçten gelen bilgilere göre WWE hala Dolph Ziggler'ı istiyor. Aralarında iyi olduğu belirtildi. Dolph Ziggler'ın gidişi ve konuşması, tamamiyle senaryoyu daha büyütmek için yapılan bir çalışmaymış. 37 yaşındaki deneyimli güreşçinin ne zaman döneceği kesin değil ama. Kendisine bırakılmış gibi söylentiler var. Bana kalırsa Royal Rumble tam ona göre bir zaman. Ama maçından bahsetmiyorum, şovundan bahsediyorum. Ya da Royal Rumble'dan sonra olan SmackDown Live şovu. Wrestlemania'ya giden yolda bu güzel bir gidişat olabilir. Hem senaryoyu doldurur hem de Dolph Ziggler'ın WWE'ye olan sadakatini görmüş oluruz.

Yeni şampiyonun da karşılaşacağı ihtimal Dolph Ziggler. Belki yeni kemer bile olabilir? 

Peki bunun arka planında ne var?
Dolph Ziggler'la ilgili son yıllarda çok fazla dedikodular çıktı şirketten ayrılacağına dair. Ancak ayrılmadı. Kendisi çok iyi bir güreş fanı ve çocukluğundan gelen bir tutku var. Ancak bu söylentiler çokça olunca gitti mi gidecek mi derken ayrılacağını düşündük. Ama WWE sevdası olan Ziggler, bunu bırakmak istemiyor.

No comments:

Post a Comment